Favoriter

Garantier

Vad har jag för garantier på mitt spabad?

Downward-facing arrow

För att din garanti ska gälla registrerar du ditt chassi- eller serienummer för produkten i formuläret. Garantierna omfattar ej korrekt utförd konstruktion samt materialdefekter om ej annat är specificerat. Läs mer om garantier för våra varumärken.

Garantierna på ditt spabad är uppdelade i olika kategorier:

För spabad från Swebad gäller nedan.

  • 10 års garanti på ramverk
  • 6 års garanti vid läckage i glasfiberform
  • 3 års garanti vid läckage i slangar och vred samt munstycken
  • 2 års garanti på pumpar och elektriska komponenter
  • 1 års garanti på luftpump
  • 1 års garanti på akryl (akrylen omfattas av garanti gällande blåsor, separation från glasfiberform, missfärgning och sprickor)
  • 1 års garanti på ytterpanel

Handhavandefel

Garantin gäller ej vid nyttjande av felaktiga kemikalier, dosering- eller tillvägagångssätt enligt våra skötselråd, bristande skötsel eller skada som uppstår vid t.ex. felmontering eller onödigt våld.

Villkor

Garantin är endast tillgänglig för spabad samt swimspa från Swebad, till den ursprungliga köparen. Garantivillkoren börjar från spabadets leveransdatum, men aldrig senare än 6 månader efter inköpsdatum. Garantivillkoren är ej överförbara vid vidareförsäljning, eller vid flytt utanför gränsen av det ursprungliga landet vid köptillfället. I fall som inte omfattas av garantivillkoren följs de allmänna konsumenträttsdirektiven.

Begränsningar

Garantin gäller ej vid kommersiellt- och/eller offentligt nyttjande. Garantierna gäller inte på förslitningsdetaljer så som t.ex. filter, lock, trapp, locklyft, belysning, nackkuddar och tätningar. Yttre åverkan som väderförhållanden, frysskador samt skador orsakade av fel på inkommande el täcks ej av garantin.

Swebad AB’s försäljningsvillkor hittar du här.

Fel

Mitt spabad tappar vatten, vad ska jag göra?

Downward-facing arrow

Tappar spabadet vatten snabbt kan du ha ett läckage, det räcker med att det droppar med någon sekunds mellanrum för att tömma spabadet på en vecka. Tar det längre tid än så för spabadet att tappa vattennivå kan det vara normal avdunstning. Har du för hög vattennivå kan det läcka ut ur vreden som sköter vart och hur hårt ryggmassagen kommer.

Mitt spabad har ström men startar ej, vad ska jag göra?

Downward-facing arrow

Alla spabad har en glassäkring på kretskortet som ska skydda mot åsknedslag, strömbortfall och snedbelastningar i elsystemet. På Gecko sitter denna på position F4 och på Balboa sitter denna på position F3. Positionerna kan utläsas bredvid säkringen på kretskortet samt på kopplingsschemat i locket till styrenheten. Bryt strömmen och ta bort säkringen. Sätt därefter dit en ny och slå på strömmen.

Vad ska jag göra om spabadet står utan ström och det är frysgrader ute?

Downward-facing arrow

Ta bort en av ytterpanelerna och ställ in en kupévärmare då detta förhindrar att spabadet fryser om det är kallt ute. Töm inte badet på vatten. Det medför en större risk att badet fryser då det är svårt att tömma ut allt vatten som kan samlas i rören. Tekniker kan även behöva testköra spabadet efter evetuell åtgärd. Är vattenkvaliteten dålig efter åtgärd byter man vatten då.

Mitt spabad slår av och på sig själv, vad ska jag göra?

Downward-facing arrow

Elinstallation behöver felsökas. Faserna in i spabadet kan glappa på inkopplingsplinten eller på vägen fram till spabadet. Alternativt kan det bero på problem med kretskortet eller displayen.

Säkringarna slår ifrån i elskåpet, vad betyder det?

Downward-facing arrow

Överbelastning i en av komponenterna – där den vanligaste anledningen är pumparna. Dessa utsätts för mest slitage då de driver runt vattnet i spabadet. Är orsaken cirkulationspumpen får man normalt sett flödesrelaterade felkoder i displayen. Rekommenderat att ta hjälp av en elektriker alternativt en tekniker för att felsöka orsak. Man kan även koppla ur en komponent i taget tills dess att säkringarna slutar slå ifrån – på så sätt kan man lokalisera den felande komponenten.

Jordfelsbrytaren slår ifrån, vad betyder det?

Downward-facing arrow

Något i spabadet är strömförande och för att förhindra att något/någon tar skada så slår då jordfelsbrytaren ifrån. Rekommenderat att ta hjälp av en elektriker alternativt en tekniker för att felsöka orsak. Komponenterna i spabadet behöver då kopplas ut en i taget för att starta om spabadet tills den slutar att slå ifrån, då har man lokaliserat den felande komponenten.

Mitt spabad får felkod FLO (Gecko), HTR-MAY-BE-DRY/SNSR BALANCE (Balboa), vad ska jag göra?

Downward-facing arrow

Det vanligaste felet är att det uppstår luftfickor i systemet. Luftfickor sker oftast vid ej korrekt fyllning av spabadet. Var noga med att alltid fylla badet efter tömning med slangen via filterhålen. Börja alltid med det vänstra filtret utifrån sett och alternera därefter filterhus.

Se video för hur man avlägsnar luftfickor här.

Ryggmassagen startar inte på mitt spabad, vad ska jag göra?

Downward-facing arrow

Klickar det i styrboxen och låter om pumpen så beror det med största sannorlikhet p.g.a. en luftficka i pumphuset. På ryggmassagepumpen finns det luftningsventiler. Dessa sitter på sidan och under slangen i nosen på pumpen. Skruva upp en av dessa och låt det rinna vatten i 10-20 sekunder. Skruva tillbaka och testa därefter pumpen igen.

 

Vad är det vanligaste felet som uppstår när jag byter vatten?

Downward-facing arrow

Det vanligaste felet som kan uppstå är luftfickor. Var noga med att alltid fylla badet efter tömning med slangen via filterhålen. Börja alltid med det vänstra filtret utifrån sett och alternera därefter filterhus.

För att avlägsna eventuell luftficka se inskruktionsvideo här.

Vad är det vanligaste felet generellt sett gällande spabad?

Downward-facing arrow

Vanligaste felet är att man använder mer kemikalier än nödvändigt. I badet finns ett ett passivt reningssystem som möjliggör, vid rätt inställningar, att man endast behöver tillsätta klor efter badtillfälle. Det är bättre att använda för liten mängd än för mycket – då klor både bleker och är uttorkande. Användning vid för mycket klor kan kan resultera i att man förkortar livslängden på komponenterna i spabadet. Efter klorering slå alltid på pumparna och låt locket vara öppet i 20 minuter! Använd aldrig kemikalier i tablettformat.

Drift & energiförbrukning

Vad ska jag tänka på när jag fyller mitt spabad med vatten?

Downward-facing arrow

Se till att badet är rätt placerat innan du påbörjar fyllning.

Badet ska alltid fyllas genom filterhuset för att undvika luft i systemet. Börja med att fylla det vänstra filterhuset, sett utifrån, genom att placera slangen i filterhålet. Alternera efter en stund genom att fylla vatten i övriga filterhus (förutsatt att badet har fler än ett).

Vid temperaturer över 0 grader, dvs. utan frysrisk, fylls spabadet optimalt innan elinstallation utförs. På så sätt kan elektriker testköra alla funktioner och åtgärda eventuella problem som åligger utanför produktens garanti.

Fyllning av spabad vid minusgrader och frysrisk bör göras tätt inpå eller efter att elinstallation utförts för att minimera risken att vattnet fryser i rören på badet.

Vid högsommar eller mycket höga temperaturer samt om spabadet är placerat i direkt solljus bör badet fyllas omgående för att undvika eventuell överhettning av komponenter.

Tidsramen det tar för att fylla spabadet kan variera beroende på vattenvolym och vattentryck.

Hur mycket energi drar ett spabad/swimspa?

Downward-facing arrow

Energiförbrukningen för ett spabad varierar. Det beror på en rad olika faktorer som exempelvis hur ofta man använder sitt bad, hur kallt det är och i vilken klimatzon man bor i. Andra faktorer som spelar in är vilken vattentemperatur du har och hur väl locket isolerar. Om man inte badar så ofta kan man sänka temperaturen några grader mellan gångerna. Det är dock viktigt att temperaturen inte sjunker längre än 30 grader för vattenkvalitetens skull.

Kan man tömma spabadet/swimspat på vatten och stänga av det för att minska elförbrukningen?

Downward-facing arrow

Att tömma spabadet på vatten är inget vi rekommenderar. Det är viktigt att tänka på att även om spabadet ser tomt ut för ögat kan det fortfarande finnas vatten kvar i ledningar och pumpar, om spabadet står avstängt när vinterkylan slår till finns det risk att ledningar och rör fryser sönder. Detta kan komma att kosta mer i slutändan.

Kan jag minska min elförbrukning genom att sänka temperaturen i mitt spabad/swimspa?

Downward-facing arrow

Om man inte badar så ofta kan man sänka temperaturen några grader mellan gångerna. Det är dock viktigt att temperaturen inte sjunker längre än 30 grader för att bibehålla vattenkvaliteten. Badar du med jämna mellanrum sparar du dessvärre ingen energi på att höja och sänka värmen mellan badtillfällena. Viktigt att tänka på är att genom att sänka temperaturen i badet riskerar man att spabadet fryser väsentligt mycket snabbare vid ett eventuellt strömavbrott.

Vad kan jag göra för att spara pengar på energiförbrukningen utan att sänka temperaturen i mitt spabad?

Downward-facing arrow

Om du bestämt dig för att inte bada i ditt spabad på ett tag så kan du sänka antalet timmar reningen ska vara i gång, detta gör du via spabadets display under vattenvård. Det är viktigt att tänka på att det kan medföra en sämre vattenkvalitet. Därför är det av extra vikt att man mäter vattenvärdet inför nästa badtillfälle. Du kan behöva tillsätta spakemi för att få rätt vattenvärden igen.

Våra spabad är designade för det nordiska klimatet. Innanför ytterpanelen finns en väl tilltagen isloering framtagen för våra säsongsvis kalla breddgrader. Tillsammans med det sluttande termolocket får badet en optimal värmebehållning året runt! Under de kallaste månaderna är det extra viktigt att återsluta locket ordentligt. Locket är utrustat med extra slitstarka spännen som håller locket på plats vid starka vindar samt håller värmen inne och därmed minskar energiförbrukningen.

Badar du ensam kan det var smart att bara öppna ena sidan av locket när du badar för att minimera avdunstningen av både vatten och värme.

Funktioner och inställningar

Vad ska jag göra om det står LOCK i displayen? (Balboa)

Downward-facing arrow

Håll in ”warm” och tryck på light två gånger.

För instruktionsvideo klicka här.

Jag har råkat ställa in ekonomiläge på mitt spabad, hur tar jag bort detta?

Downward-facing arrow

Balboa, se instruktionsvideo här.

Gecko, se instruktionsvideo här.

Videon avser Gecko INK.300-INK.336. Tillvägagånssättet är dock detsamma på alla displayer från Gecko med tryckknappar. För övriga displayer se våra manualer här.

Det finns ett ekonomiläge på mitt spabad, ska jag använda detta?

Downward-facing arrow

Se vägledande text gällande energiförbrukning och ekonomilägen i våran guide.

Hur ställer jag in filtrationscykeln? Behöver jag det och hur många timmar per dygn ska den gå?

Downward-facing arrow

Se instruktionsboken för ditt spabad under manualer. Under kapitlet ”Displayer” finns en sektion med förklaring över hur man ställer in filtrationscykeln under respektve display. Om du är osäker på vilken display som sitter på ditt bad är det enklast att att ta en titt på badet och jämföra med displayerna i manualen. Det är viktigt att ställa in filtrationscykeln korrekt då det medför en försämrad vattenkvalitet om antalet timmar filtreringen är på per dygn är för låg. Vi rekommenderar 6-8 timmars filtrering per dygn med kommunalt vatten. Har man egen brunn bör man öka timmarna successivt tills god vattenkvalitet uppnås.

Instruktionsvideo inställning av filtercykel (Balboa) klicka här.

Instruktionsvideo inställning INK.300_INK.336 (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.Clear saltrening mätvärde (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.Clear saltrening aktivt läge (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.k500 saltrening (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för INK.1000-1001 saltrening (Gecko) klicka här.

Hur ställer man in klockan, behöver man det?

Downward-facing arrow

Se instruktionsboken för ditt spabad under manualer. Under kapitlet ”Displayer” finns en sektion med förklaring över hur man ställer ställer klockan. Det är viktigt att man ställer in klockan då den nollställer sig varje gång strömmen bryts. Om klockan inte går rätt startar filtercykeln vid fel tidpunkt på dygnet. Inställningarna för ditt passiva reningssystem bibehålls.

Underhåll och vattenvård

Vad händer i mitt bad och varför är det viktigt att mäta vattenvärde?

Downward-facing arrow

Organiskt material från skräp och badgäster kan ge dålig vattenkvalité. Tillsammans med den höga vattentemperaturen bidrar detta till en gynnsam miljö för mikroorganismer och bakterier. Det dolda rörsystemet samlar hela tiden på sig avlagringar i form av hudfetter och hudavlagringar.

Hur föhåller jag mig till vattenvärdena i mitt spabad?

Downward-facing arrow

Du behöver inte mäta klorvärdet i spabadet. Då klorprodukterna vi på Swebad rekommenderar för ditt spabad är snabblösliga kan det innebära att teststickan visar ett lågt eller inget klorvärde alls. pH-värdet bör ligga på ett värde mellan 7.0 – 7.4 och värdet korrigeras vid behov med att tillsätta pH-Höj eller pH-Sänk. Alkaniteten i vattnen bör ligga inom ett värde av 80-120 mg/l och kan korrigeras med Alka Upp om värdet är för lågt. Mät vattenvärdet med någon veckas mellanrum. För att hålla en god vattenkvalitet se till att alltid duscha innan bad!

Hur bibehåller jag en god vattenkvalitet?

Downward-facing arrow

Vattenvärde Det är av stor vikt att du justerar vattnets pH-värde. Det påverkar nämligen i sin tur övriga vattenvärden i ditt bad. Det idealiska pH-värdet för spabad och swimspa är 7,0–7,4. Idealvärdet för alkaniteten i vattnet bör ligga inom ett värde av 80-120 mg/l. För att mäta vattenkvaliteten använder du dig av teststickor alternativt en digital mätare. Vi har produkter för att du ska kunna uppnå ett snabbt och korrekt resultat. Följ anvisningarna på respektive produkt för dosering.

Det är pH-värdet tillsammans med badets reningssystem/desinfektion (ozon, UV eller Saltrening/Brom) som avgör vattenkvalitén i ditt bad. Med rätt pH-värde och en temperatur över 37 grader fungerar också kloret som mest effektivt. OBS! Klor tillsättas efter varje badtillfälle, var noga med att lämna locket på ditt bad öppet och håll cirkulationen i gång under tiden kloret verkar. Detta tar ca. 20 minuter.

Duscha innan bad

Var noga med att duscha före varje bad, detta för att inte rester av hud och hårvårdsprodukter ska påverka vattenkvalitén och lämna avlagringar i rör och jets.

Filter och vattenbyte

Det är även viktigt att se över och kontinuerligt rengöra och byta filter vid behov. Vattnet bör bytas 2-3 gånger per år och badet bör då också rengöras med särskilt anpassade produkter så som Rör Rent.

Filtercykel

Vid kommunalt vatten rekommenderas 6-8 timmars rening/filtercykel av badet per dygn. Se instruktioner för inställningar gällande just ditt bad under Manualer > Display. Start och stopptid för reningen kan korrigeras. Vid egen brunn rekommenderas att man använder sig av ett kolfilter vid vattenbyte. Beroende på vattenkvaliteten kan en längre filtercykel än 6-8 timmar per dygn komma att krävas.

Hur mycket klor ska jag tillsätta och när?

Downward-facing arrow

För att kloret ska desinficera optimalt bör PH-värdet i vattnet ligga mellan 7,0-7,4 samt badtemperaturen ligga kring 37 grader. Vattenvärdet kan du läsa av med hjälp av teststickor eller ett digitalt mätinstrument. Korrigera eventuellt värdet med pH-höj eller pH-sänk.

Korrekt dosering av Klor Granulat är 9 gram per 1000 liter badvatten. Lös upp klorgranulatet med vatten i en ren plastbehållare. Tillsätt vattnet först. Lösningen hälls därefter i spabadet medan jetpumpen körs. Alternativt kan klorgranulat försiktigt strös framför jetmunstyckena medan jetpumpen körs. Låt alltid jetpumpen köras och locket vara öppet under minst 20 minuter efter klorering. OBS! Tillsätt endast klor efter badtillfälle och kombinera inte Klor Granulat med andra kemikalier.

Använd aldrig kemikalier i tablettformat. Användning vid för mycket klor kan resultera i förkortad livslängd på komponenterna i spabadet.

Jag har saltrening. Hur fungerar det och hur mycket brominsalt ska jag tillsätta?

Downward-facing arrow

Bromicharge är en produkt som används i kombination med Gecko In.clear saltreningssystem. Produkten används för att för att eliminera de mikrobiologiska föroreningar såsom vattenburna bakterier, alger, och organiskt material.

Dosering

Vid nypåfyllning – Dosera 550 gram Bromicharge (brominsalt) per 400 liter vatten.
För underhåll – Tillsätt Bromicharge när brominhalterna sjunker under 5 ppm. Justera eventuellt vattenvärdet så att det håller ett PH-värde mellan 7,2-7,8, alkanitet 100-120 ppm samt ett kalcium-värde mellan 150-200.

Observera att saltnivåerna kan skilja sig åt på olika platser i landet och beroende på vattenkälla. För att säkerhetsställa korrekt värde av brominsalt i ditt spabad kontrollera mätinstrumentet/displayen som installerats på ditt bad med saltrening.

Mitt vatten är ”mjölkigt”, vad kan jag göra?

Downward-facing arrow

Om vattnet upplevs mjölkigt bör man byta vatten i sitt spabad.

För att undvika detta är det viktigt att duscha innan varje bad samt använda rena badkläder. Tillsätt klorgranulat efter bad. Med rätt inställningar av filtercykel utifrån dina förutsättningar, kontinuerlig kontroll av vattenvärdet, samt vatten- och filterbyte vid behov kan du undvika att vattnenvärdet försämras. Vattnet i spabadet bör bytas 2-3 gånger per år och i samband med detta bör spabadet rengöras med Rör Rent.

Hur ofta behöver jag rengöra filtren och hur gör jag? Hur ofta ska jag byta filter?

Downward-facing arrow

Beroende på hur ofta du badar bör du ca en gång i veckan ta ur badets filter och skölja dem under rinnande kranvatten. För en grundligare rengöring bör du ca en gång i månaden använda Filterrent för att avlägsna större partiklar så som hudavlagringar och hudfetter. Filtret bör bytas ut en gång per år eller om flänsarna på filtret separerar eller klibbar ihop sig. Gör man inte detta kan flödet genom spabadet stanna.

Hur ofta man behöver byta UV-lampa och/eller ozon?

Downward-facing arrow

UV-lampan som sitter i UV-tuben bör man byta årligen. Vid byte rekommenderar vi att man passa på att kontrollera UV-glaset som skyddar lampan. Är glaset ”suddigt” så bör man byta den delen också då UV-reningen tappar effekt när den inte kan tränga igenom glaset.

För Ozon-rening räcker det vanligtvis att byta ut ozonet ungefär vart femte år. Vi rekommenderar att man årligen ser över slangar och backventiler, för längsta hållbarhet.

Reservdelar till Ozon- och UV-rening hittar du i Swebadbutiken under reservdelar & vattenreningssystem.

Vad är det vanligaste felet som uppstår när jag byter vatten?

Downward-facing arrow

Vi rekommenderar att du byter vatten 2–3 gånger per år beroende på hur ofta du badar. I samband med vattenbytet rekommenderas en grundlig rengöring av rör och jetmunstycken. Rör Rent hjälper till att avlägsna avlagring och fett som bildas i rören över tid. Se instruktioner för tillvägagångssätt och dosering på flaskan. Viktigt – Ta ut filtret innan du tillsätter kemikalier! När du tömt ditt bad ska det sköljas med rent vatten och därefter torka bort eventuella rester av Rörrent med en mjuk trasa.

Hur ofta behöver jag byta vatten i mitt bad?

Downward-facing arrow

Vi rekommenderar att du byter vatten 2–3 gånger per år beroende på hur ofta du badar. I samband med vattenbytet rekommenderas en grundlig rengöring av rör och jetmunstycken. Rör Rent hjälper till att avlägsna avlagring och fett som bildas i rören över tid. Se instruktioner för tillvägagångssätt och dosering på flaskan. Viktigt – Ta ut filtret innan du tillsätter kemikalier! När du tömt ditt bad ska det sköljas med rent vatten och därefter torka bort eventuella rester av Rörrent med en mjuk trasa.

Hur ställer jag in filtrationscykeln? Behöver jag det och hur många timmar per dygn ska den gå?

Downward-facing arrow

Se instruktionsboken för ditt spabad under manualer. Under kapitlet ”Displayer” finns en sektion med förklaring över hur man ställer in filtrationscykeln under respektve display. Om du är osäker på vilken display som sitter på ditt bad är det enklast att att ta en titt på badet och jämföra med displayerna i manualen. Det är viktigt att ställa in filtrationscykeln korrekt då det medför en försämrad vattenkvalitet om antalet timmar filtreringen är på per dygn är för låg. Vi rekommenderar 6-8 timmars filtrering per dygn med kommunalt vatten. Har man egen brunn bör man öka timmarna successivt tills god vattenkvalitet uppnås.

Instruktionsvideo inställning av filtercykel (Balboa) klicka här.

Instruktionsvideo inställning INK.300_INK.336 (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.Clear saltrening mätvärde (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.Clear saltrening aktivt läge (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för in.k500 saltrening (Gecko) klicka här.

Instruktionsvideo för INK.1000-1001 saltrening (Gecko) klicka här.

Vad innebär ett passivt reningssystem?

Downward-facing arrow

Ett passivt reningssystem är det system som är inbyggt i badet. Det finns i olika utföranden (ozonrening och/eller UV-rening) men gemensamt är att du inte aktivt behöver behöver trycka på en knapp för att reningen ska starta. Ett aktivt reningssystem har en på- och avknapp.

Vilka typer av passivt reningssystem finns det och hur fungerar dessa?

Downward-facing arrow

Det finns två typer av passivt reningssystem, ozonator (ozonrening) och UV-lampa. Båda systemen verkar genom att vattnet som passerar förbi i reningssystemet beskjuts med ozon eller UV-strålar för att minimera bioorganismer och bakterier. Samma princip som används på reningsverk för exempelvis rening av dricksvatten. Ozonatorn producerar ozon av syret i luften som blandas in i vattnet. Ozonet bryter ner (oxiderar) föroreningar och bakterier. När ozonet har reagerat så återgår det till syre.

Reservdelar och service

Kan man köpa reservdelar av er?

Downward-facing arrow

Vi har ett stort antal reservdelar i Swebadbutiken som passar de allra flesta spabad. För att komma till våra reservdelar klicka här.

Hittar du inte vad du söker eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår serviceavdelning.

Epost: service@swebad.se
Telefon: 010-204 20 10

Vilka säkringar ska jag använda till mitt bad?

Downward-facing arrow

Det finns både glassäkring och keramisk säkring i ditt spabad.

Vid byte av säkring bryt alltid strömmen först. Därefter öppna styrenheten och ta bort säkringen som sitter där idag och beställ en ny som ser likadan ut som din gamla. Det kan sitta olika säkringar i olika styrenheter så vi rekommenderar att helt enkelt se efter vilken typ av säkring som sitter i just din styrenhet.

Ett jetmunstycke har gått sönder. Hur vet jag vilket jetmunstycke jag ska beställa till mitt bad?

Downward-facing arrow

I ett spabad sitter ofta ett flertal olika jetmunstycken i olika utföranden och storlekar. Ett jetmunstycke kan vara både roterande, direktverkande, enkelt och dubbelt. Titta på jetmunstyckets ovansida (den delen som är utåt sett i vattnet) för att bestämma vilken typ av munstycke det är.

I Swebadbutiken finns en guide för hur du mäter ett jetmunsycke för att bestämma storlek. För att komma till guiden klicka här

Hur hittar jag rätt reservdel till just mitt bad?

Downward-facing arrow

I Swebadbutiken finns en guide där vi listat reservdelar utifrån specifika bad. Klicka på just ditt bad i guiden för att se vilka reservdelar som passar. För att komma till guiden klicka här.

Om du inte hittar reservdelen du söker under ditt bad kan du söka under kategorin reservdelar HÄR eller kontakta oss på service@swebad.se.